ponedjeljak, 18. svibnja 2015.

Jesi li "Pravi Hrvat" ili običan zatucani ustaša ??

Jesi li "Pravi Hrvat" ili običan zatucani ustaša ??



Koliko ste se puta dosad susreli s onima koji na vaše iskaze domoljublja odgovaraju da su oni "Pravi Hrvati", a vi obični zatucani ustaše ??

Opis "Pravog Hrvata" :

- Moraš pljuvati po Domovinskom ratu, Hrvatskoj vojsci, hrvatskim generalima i braniteljima što češće.

- Ako osjećaš da je Domovinski rat bio zločinački - na pravom si putu" pravog hrvatstva".

- Nesnošljivost prema onim Bošnjacima iz hercegovačkog dijela BiH koji sebe pogrešno nazivaju Hrvatima je pokazatelj da si "Pravi Hrvat".

- Mržnja prema stanovništvu južnog dijela današnje etnički čiste (i takav osjećaj u tebi je dobar indikator) RH je gotovo pouzdan dokaz da si "Pravi Hrvat".

- Moraš biti potpuno bezosjećajan i hladan prema patnjama Hrvata izvan Republike Hrvatske (Hrvatima u Vojvodini, Crnoj Gori, BiH koje zapravo ni ne smatraš Hrvatima) dok istovremeno moraš biti iznimno senzibilan prema patnjama nacionalnih manjima u RH, i stvarnim i izmišljenim, problemima homoseksualaca i pingvina na Antarktiku - tek onda možeš biti "Pravi Hrvat".

- Hrvati iz dijaspore, hrvatski emigranti su za tebe obične seljačine i zatucani primitivci koji samo pričaju o nekakvom domoljublju i žderu janjetinu kad dođu u Hrvatsku iako govore vjerojatno više jezika od tebe, bogatiji su i sposobniji od tebe.


- Za tebe je hrvatska povijest započela 22. 6. 1941. kad je iznimno hrabra i plemenita grupica hrvatskih partizana, dosad još dobrim dijelom neidentificiranih, krenula braniti interese Sovjetskog saveza (Hrvatskoj najprijateljskije zemlje) nakon što je puklo nacističko - komunističko prijateljstvo, a svoj vrhunac hrvatska povijest doživljava 1945. kad su veličanstvene armije najvećeg Hrvata u povijesti, Josipa Broza Tita, likvidirale nekoliko stotina tisuća nepravih Hrvata te nas uvele u najhrvatskiju državu na svijetu - Jugoslaviju.

- Svi sukobi između Srba i Hrvata za tebe su dokaz da se radi o vrlo sličnim i bliskim, bratskim narodima koji se trebaju što više zbližiti.

- Bleiburg je za tebe u javnosti mit koji se nije dogodio, ako se i dogodio to nije zločin, a u privatnosti cvjetaš od sreće što je nekoliko stotina tisuća nepravih Hrvata izgubilo glavu.

- NDH je za tebe veča zločinačkija država od Trećeg Reicha, SSSR-

Jesi li "Pravi Hrvat" ili običan zatucani ustaša ??

a i Pol Potove Kambodže zajedno.

- Ante Pavelić je za tebe najveći zločinac u povijesti čovječanstva, veći od Hitlera, Staljina i Pol Pota zajedno.

- "Pravi Hrvat" nikada ne bi rušio Jugoslaviju, to rade nepravi Hrvati.

- Hrvatski običaji, folklor, pjesme su za tebe obični seljanluk.

- Ako više voliš stranu glazbu, britansku, američku, srpsku, a mrziš hrvatsku glazbu koja je za tebe preseljačka (ista stvar s filmovima) - nema greške, ti si "Pravi Hrvat".

- Ako je Thompson fašist, ti si "Pravi Hrvat".

- Ako te više pogađa pogibija Srba u Osijeku od Vukovara 1991. ti si "100%  Pravi Hrvat".

- Ako si pun tolerancije prema svima,

Jesi li "Pravi Hrvat" ili običan zatucani ustaša ??

a prema običnim, nepravim Hrvatima zvanim 'Rvati strog i uzimaš im za zlo svaku sitnicu - vjeruj - Ti si "Pravi Hrvat".

- Ako smatraš da je važnije obnoviti tzv. "srpske kuće" u HR nego izgraditi Pelješki most i spojiti hrvatski teritorij - "Hrvat" si i to "Pravi".

- Ako smatraš da RH ima premalo manjina i volio bi da ih je više u odnosu na obične Hrvate - ništa drugo nisi do li Pravi Hrvat.

- Ako izrazito mrziš katoličku crkvu, dok si pun tolerancije prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi - ne sumnjaj je si li - jesi - "Hrvatina" si.

- Ako one koji se za sebe usude reći da su Hrvati nazivaš ustašama, nacionalistima, primitivcima, zatucanim idiotima, ognjištarima - Pravi si Hrvat.

- Ako ti je hrvatski jezik prečist i prehrvatski, a riječi poput zrakoplov i munjara za tebe nisu hrvatske - budi siguran da si "Pravi Hrvat".

- Hrvatski grb s prvim bijelim poljem za tebe nije hrvatski već ustaški grb.

- Da bi bio što veći i Praviji Hrvat moraš što više mrziti i prezirati svoje,

Jesi li "Pravi Hrvat" ili običan zatucani ustaša ??

a voljeti tuđe.

Eto, to su ti neki od kriterija po kojima se prepoznaje "Pravi Hrvat".

-----------------------

Opis običnog ustaše, nacionalista, ognjištara, seljačine :

Čovjek kojega "Pravi Hrvati" nazivaju ustašom, nacionalistom, ognjištarom, primitivcem.

-----------------------

Ako ste ovo pročitali onda znate kako izgleda PRAVI HRVAT bez navodnika.

Nema komentara: